LEGERVOERTUIG ONDERHOUD

Voertuigen met karakter behandel je met respect

Onze werkzaamheden

Controle

Vaak wordt een apk-keuring als technische graadmeter gezien. Het voertuig is toch gekeurd? Maar helaas valt dit soms toch tegen. En voertuigen die ouder dan 50 jaar zijn vallen helemaal buiten de reguliere apk. Jaarlijks een goede technische blik op uw legervoertuig is dus geen overbodige luxe, veilig de weg op is een must! Naast de controle kunnen wij eventuele gebreken ook direct aanpakken en repareren. 

Revisie

Eens in de zoveel tijd zijn onderdelen aan revisie toe. Motoren, rem onderdelen, aandrijfassen en ga zo maar door. Voor ons verspanend werk (bv slijpen, honen, etc) hebben wij www.motusclassic.nl als partner, zijn brengen maatvoeringen weer binnen de fabrieksnorm. Bij deze partner hebben we ook de mogelijkheid om een motor op de testbank aan de tand te voelen.

Optisch

Roest is een grote vijand van uw voertuig, maar gelukkig is alles te maken. Reconstructie van plaatwerk, lassen van chassis en het in zijn geheel verven van voertuigen kan door ons gedaan worden. Hierdoor ziet uw legervoertuig er weer spic en span uit. 

Transport

Met onze eigen trekker-oplegger, uiteraard in stijl en oldtimer, hebben we de mogelijkheid uw voertuig(en) te halen en te brengen. Onze oplegger is geschikt tot 10 ton. Dus de meeste voertuigen kunnen met gemak door ons geladen, opgehaald en gebracht worden. 

Kennisoverdracht

Zelf sleutelen en het onderhoud uit voeren? Het klinkt moeilijk maar is prima te doen. Tijdens onze werkzaamheden bent u altijd welkom om mee te helpen of om alles zelf te doen onder toeziend oog van één van onze monteurs. Wij delen graag onze kennis!


 

Werkplaats Tarief

65,- euro per uur

Huur oplegger inc. chauffeur exc. brandstof

85,- per uur

Las tarief

75,- euro per uur

Spuiten/verven voertuig

op aanvraag

Onderhoudsles

65,- euro per uur